Blijf op de hoogte van de Sustainable Development Goals

De Sustainable Development Goals (SDGs) worden steeds relevanter: meer bedrijven en organisaties zijn bezig met hun impact op de wereld en de toekomst. De SDG monitor helpt uw organisatie op de hoogte te zijn van actuele en relevante informatie met betrekking tot de thema’s van de Sustainable Development Goals. Zo kunt u actief inspelen op politieke en maatschappelijke ontwikkelingen.

Wij monitoren de SDGs in de volle breedte: van vrouwenrechten tot duurzame consumptie en schoon drinkwater. U kiest uit de 17 SDGs de voor uw organisatie relevante doelen. Ook ontvangt u alle relevante informatie rondom de SDGs in het algemeen. Afhankelijk van uw organisatie ontvangt u daarnaast informatie over MVO- en IMVO-beleid, of over ontwikkelingshulp en NGO’s.

De SDG monitor is gericht op organisaties en bedrijven die een positieve bijdrage (willen) leveren aan de wereld om hen heen. Wij willen die organisaties steunen. Daarom bieden wij de SDG monitor aan tegen een gereduceerd tarief.

Verder praten?

Download onze one pager met meer informatie of neem contact met ons op via [email protected] of 06 30 41 32 62 en ontdek wat wij voor elkaar kunnen betekenen.