Verkiezingsmonitor

De Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021 komen snel dichterbij. Om je als organisatie zo goed mogelijk voor te bereiden op de plannen van politieke partijen richting de verkiezingen biedt Wepublic de Verkiezingsmonitor aan.

Met de Verkiezingsmonitor (pakket 1) ontvang je alle informatie over kandidatenlijsten, lijsttrekkers en verkiezingsprogramma’s van de partijen die momenteel een zetel hebben in de Tweede Kamer. Wepublic zorgt dat je alle relevante berichten ontvangt van de directe bron, van besluiten van politieke partijen tot de verkiezingsuitslag!

Pakket 2 bevat de Analyse + de Verkiezingsmonitor. Wepublic biedt hulp door uit te zoeken wanneer de relevante besluitvormingsmomenten van partijen plaatsvinden. Daarnaast brengt Wepublic in kaart wie binnen politieke partijen de partijprogramma’s richting verkiezingen opstelt en analyseren wij de voor jullie 5 belangrijkste thema’s in de partijprogramma’s. Na de verkiezingen volgt een analyse van Wepublic over wat wij voor coalitie verwachten en wat de relevante thema’s worden.

Wepublic staat jouw organisatie  gedurende het gehele verkiezingstraject bij: wij denken mee over de boodschap die jullie richting politiek en maatschappij willen uiten én hoe deze naar buiten toe moet worden gecommuniceerd. Wij analyseren met jou alle mogelijkheden! Bij dit pakket ontvang je ook pakket 1 en pakket 2.

Meer weten? Download onze onepager!

Ik wil de Verkiezingsmonitor ontvangen!