Op maat voor iedere organisatie

De Stakeholder Intelligence Monitor geeft iedereen binnen uw organisatie dé tools om snel en gericht geïnformeerd te worden over de voor u meest recente en relevante ontwikkelingen uit de politieke arena en van uw stakeholders.

Wilt u over het ene thema direct een bericht krijgen, maar over andere thema’s middels een dagoverzicht? Dat is bij de SIM geen enkel probleem! Het maakt voor ons ook niet uit of u 3 of 300 mensen van uw organisatie aanmeldt op onze tool. Wij baseren de vaste maandprijs op de tijd die het monitoren van uw issues ons kost.

Op maat monitor

Met een monitor op maat krijgt u directe, dagelijkse en/of wekelijkse berichtgeving over de thema’s die u relevant vindt. Ook ontvangt u een politieke agenda met de voor u belangrijke overleggen die de komende periode op de planning staan. Zo weet u precies wat er voor u en uw organisatie speelt en wat u kunt verwachten.

De thema’s stemmen we in samenspraak met uw organisatie af. Hierbij bieden we de individuele gebruikers veel keuzevrijheid en gebruiksvriendelijkheid.

Binnen die selectie aan thema’s kunnen elke individuele gebruikers zelf bepalen welke onderwerpen zij relevant vinden en waarover zij dus geïnformeerd wensen te worden via onze tool. Deze selectie kan plaatsvinden op de thema’s waar wij de organisatie over informeren, op de frequentie van de berichten en op de afzender (bron) van het bericht.

Zo wordt de beleidsadviseur op een specifiek thema niet overspoeld met informatie die niet binnen zijn of haar beleidsterrein ligt, maar krijgt diegene enkel de belangrijkste informatie. Zo houden uw mensen tijd over voor echt belangrijk werk.

Ook kan de gebruiker ervoor kiezen om voor enkele specifieke thema’s alleen maar een overzicht te ontvangen aan bijvoorbeeld het einde van de dag of week, maar kan die persoon voor de voor hem/haar belangrijkere onderwerpen ook kiezen om direct door ons te worden geïnformeerd.

Mocht u enkel informatie willen ontvangen van bijvoorbeeld de Tweede Kamer en ministeries of juist ook van al uw andere stakeholders, dan is dat met ons systeem geen enkel probleem!

De Stakeholder Intelligence Monitor wordt afgestemd op uw wensen. Van de thematiek tot aan de frequentie van de berichtgeving richting uw organisatie. Wij werken met een combinatie van mensenwerk en IT en zorgen er zo voor dat u niets mist!