Altijd op de hoogte met de Gemeentemonitor

Gemeentes moeten ook weten wat er speelt in Den Haag. Wij zorgen voor een duidelijke, overzichtbare informatiestroom die gebruikt kan worden binnen de hele organisatie.

Alternatieven

Andere monitors zijn geautomatiseerd: je krijgt alles op de simpele trefwoorden die je invoert. Het resultaat? Veel berichten die niet in jouw context passen of echt te maken hebben met jouw issues.

Andere monitors zijn duur en specifiek, of hebben een ingewikkelde abonnementsstructuur.

Bij de Gemeentemonitor betaal je een vast bedrag per maand, ongeacht het aantal gebruikers. Ons systeem is een slimme combinatie van IT en mensenwerk. Zo ontvangt u alleen informatie die echt relevant is voor u.

 • Gepersonaliseerd

  Elke gebruiker specificeert haar eigen thema’s en deel-issues. Ook beleidsmedewerkers kunnen zo aangehaakt kunnen worden.

 • Agenda

  Door onze agendafunctie weet je altijd wat er gebeurd Politiek Den Haag. Zo ben je voorbereidt op vragen vanuit de gemeentelijke organisatie en kun je proactief handelen.

 • Duidelijke kosten

  Bij ons betaal je één vast bedrag per maand. Je mag zoveel mensen van jouw gemeente aansluiten op ons systeem als je wilt.

 • Beveiliging

  Alle informatie wordt in Europa opgeslagen. Wij voldoen aan de laatste beveiligingsprotocollen en inkooprichtelijnen. Wij zijn aanbestedings-proof.

Interesse? Vraag een demonstratie of proef aan!

We komen graag een een demonstratie geven van ons product. Wij werken voor meerdere (semi)publieke instellingen, bedrijven, brancheorganisaties en (lagere) overheden en weten hoe organisaties politiek gevoeliger en proactiever kunnen worden met onze monitor-tool. Dat helpt de organisatie meer naar buiten te laten kijken en problemen/issues makkelijker het hoofd te bieden.

Neem contact met ons op via info@wepublic.nl of 020 – 240 5530 en ontdek wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Ik wil een proef!