Weet wat er speelt en wat te doen

Met de Stakeholder Intelligence Monitor (SIM) ontvangt u op maat politieke en maatschappelijke updates. Inclusief duiding door onze experts. Abonneer per onderwerp, ongeacht het aantal gebruikers. Daarmee houdt u tijd over en grip op de buitenwereld.

De voordelen

Grip op issues

De overheid, politiek en stakeholders publiceren in een week duizenden documenten, persberichten en brieven. Met slimme algoritmes temt de SIM die informatiestromen voor u.

Profiteer van experts

U heeft alleen echt iets aan relevante informatie. Trek daarom de juiste conclusie(s) door op maat filtering en persoonlijke politieke duiding door adviseurs van Wepublic.

Abonneer per onderwerp

De prijs blijft gelijk, ongeacht of alleen uw eigen afdeling of uw hele organisatie onze samenvatting wilt ontvangen. U abonneert met de SIM per onderwerp, ongeacht het aantal gebruikers.

Wij staan voor u klaar

Bij sommige onderwerpen is het belang om vooral snel te schakelen. Wij snappen dat. De politiek adviseurs en IT-specialisten van Wepublic staan voor u klaar.

De SIM ontzorgt

Nieuwe regels, Kamervragen of wetten lijken uit het niets te ontstaan. Hoe temt u de politieke en maatschappelijke werkelijkheid? Hoe blijft u op een overzichtelijke manier op de hoogte van relevante informatie? Snel inzicht hebben in wat er speelt in de buitenwereld is van strategisch belang in een constant veranderend speelveld.

Wij geloven dat wanneer u beter geïnformeerd bent, u betere keuzes kunt maken. Met onze slimme (parlementaire) monitor heeft u toegang tot meer dan 750 lokale, nationale en Europese politieke bronnen. Op basis van uw voorkeuren filteren én duiden Wepublic adviseurs de informatie direct voor u. Zo heeft u altijd alle informatie, voorzien van professionele inzichten, up to date en op tijd, om goed beslagen ten ijs te komen.

Wat bieden we

Stel uw eigen alerts in

Zelf instellen over welke onderwerpen en van wie u informatie wilt ontvangen met de frequentie die u het beste uitkomt. Of dat nu direct, dagelijks of wekelijks is.

Eenvoudig te gebruiken archief

Het online dashboard van de SIM fungeert als database met al uw berichten. Een uniek en eenvoudig doorzoekbaar naslagwerk.

Implementeer de politieke agenda

Wanneer wordt er over een onderwerp gesproken? In de SIM vindt u een politieke agenda, eenvoudig te importeren naar uw eigen agenda. Zo mist u niks.

Alle informatiestromen in beeld

Met de SIM volgt u de belangrijkste stukken uit de Tweede Kamer, Eerste Kamer, politieke partijen en ministeries. Maar ook alle stakeholders uit het maatschappelijke speelveld die van invloed zijn op uw organisatie.

“We hebben nu veel meer informatie om verder te komen en om gericht te acteren.”

– Albert Jan van Zwieten, Public Affairs, RDW

“De SIM is een vangnet voor informatievoorziening en attendering op zaken waar we echt iets mee moeten.”

– Janna Groot, senior adviseur Bestuur en Public Affairs, Provincie Utrecht

Interesse? Probeer de SIM vrijblijvend uit!

Robin Zwemmer

Head of Operations (SIM)
[email protected]
06 30830745

“Een belangrijk onderdeel van ons offertetraject is de vrijblijvende proef. Zo ontdekt u welke functionaliteiten de Stakeholder Intelligence Monitor te bieden heeft, terwijl wij leren welke onderwerpen u interessant vindt. Wilt u starten een vrijblijvende proefperiode? Neem dan contact met mij op.”

    Wepublic

    Wepublic biedt digitale oplossingen die organisaties helpen slimmer te werken en beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Oplossingen die ontzorgen en altijd voldoen aan de hoogste eisen: snel, relevant en overzichtelijk. Producten zoals we het zelf zouden willen hebben en die werk uit handen nemen. Met liefde en aandacht ontwikkeld. Onmisbaar voor public affairs- en communicatieprofessionals.