Hoe helpt de Gemeentemonitor mij?

Steeds meer mensen die werkzaam zijn bij de gemeente hebben het gevoel dat ze constant achter informatie aan moeten gaan. Soms lopen ze informatie uit ‘Den Haag’ mis of zien ze die te laat. Nieuwe regels, vragen of wetten lijken uit het niets te ontstaan. Maar hoe temt u die informatiestroom en blijft u op een overzichtelijke manier op de hoogte van relevante informatie? Om in deze behoefte van de informatiestroom te voorzien, hebben wij de Gemeentemonitor opgezet. Ons doel is om gemeenten te helpen met het bijhouden van waardevolle informatie. 

Maar hoe werkt dat precies? De Gemeentemonitor is een notificatiesysteem die kennis van buiten uw gemeente naar binnen brengt. U kunt uzelf binnen onze tool abonneren op gemeentelijke thema’s die voor u relevant zijn. Vervolgens ontvangt u notificaties van uw issues, een samenvatting en status in het (wetgevings)proces. Direct in uw mailbox!

Vraag een gratis proef aan!

  Wat anderen zeggen over de Gemeentemonitor

  "Met de Gemeentemonitor Sociaal Domein blijf ik op de hoogte van de nieuwe regelgeving omtrent de Wmo. Dat is voor mij belangrijk, omdat mijn team altijd naar mij kijkt voor dit soort nieuws."
  - Public affairs manager bij een middelgrote gemeente
  "De Gemeentemonitor helpt mij en mijn collega's elke dag weer om op de hoogte te blijven over wat er speelt in Den Haag. Dat is fijn, want dan hoef ik daar zelf geen tijd aan te besteden. Zo houd ik tijd over voor andere dingen."
  - Public affairs medewerker bij een kleine gemeente

  Welke bronnen monitoren wij?

  Wij houden de belangrijkste politieke stakeholders, zoals de Rijksoverheid en de Tweede Kamer in de gaten. Ook houden wij andere belangrijke stakeholders, zoals de vakbonden en werkgeversorganisaties, belangrijke adviseurs van het kabinet zoals het CPB en PBL en nog 750 andere primaire bronnen in de gaten. Zo heeft u alle informatie altijd bij de hand, worden u en uw collega’s ontzorgd en houdt u tijd over voor de werkzaamheden die er echt toe doen.

  Alle voordelen op een rij!

  • Notificaties van belangrijke informatie, gefilterd op onderwerpen die u belangrijk vindt.

  • U kunt kiezen of u direct notificaties ontvangt, of liever een handig dag- of weekoverzicht.​

  • Alle informatie is achteraf te bekijken in ons online archief, bereikbaar via uw computer of via uw mobiele telefoon.

  • De gemeente betaalt één bedrag per maand, en kan een ongelimiteerd aantal werknemers een account geven.

  • Onze public affairs adviseurs geven inzicht en duiding over volgende stappen in het proces, mogelijk uit te breiden met relevant advies.

  • Alle informatie wordt in Europa opgeslagen. Wij voldoen aan de laatste beveiligingsprotocollen en inkooprichtelijnen. Wij zijn aanbestedings-proof.

  Geïnteresseerd geraakt?
  Test de Gemeentemonitor op proef!


   Wepublic

   Wepublic biedt digitale oplossingen die organisaties helpen slimmer te werken en beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Oplossingen die ontzorgen, en altijd voldoen aan de hoogste eisen: snel, relevant en overzichtelijk. Producten zoals we het zelf zouden willen hebben, en die werk uit handen nemen. Met liefde en aandacht ontwikkeld. Onmisbaar voor public affairs- en communicatieprofessionals.