Altijd op de hoogte van politieke ontwikkelingen in de zorgsector

Met de Wepublic Zorgmonitor zorgen we ervoor dat u snel en doorlopend op de hoogte wordt gehouden van actuele en relevante politieke en maatschappelijke informatie. Aan ieder bericht wordt ook een persoonlijke duiding toegevoegd. Zo kunt u actief inspelen op politieke, bestuurlijke en maatschappelijke ontwikkelingen.

De voordelen

Continue op de hoogte

De overheid, politiek en stakehoders publiceren duizenden documenten, persberichten en brieven. Met de Zorgmonitor blijft u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in de zorgsector.

Persoonlijke duiding

U heeft alleen echt iets aan relevante informatie. Daarom wordt informatie zowel procesmatig and inhoudelijk geduid door ervaren adviseurs van Wepublic.

Direct verslag van zorgdebatten

Wij volgen voor u maandelijks 2 relevante zorgdebatten, waarvan u direct verslag van ons ontvangt.

Alle informatie bij elkaar

Alle relevante informatie op een handige en overzichtelijke manier verzameld, toegankelijk op kantoor en onderweg.

Combinatie van slimme ICT en mensenwerk

De Wepublic Zorgmonitor onderscheidt zich door een combinatie van slimme ICT en mensenwerk. Onze ervaren public affairs consultants geven altijd duiding over de fase van het besluitvormingsproces en wat eventuele vervolgstappen zijn. Zij staan garant voor de relevantie van de berichten die u via de Zorgmonitor ontvangt, terwijl onze slimme ICT ervoor zorgt dat u direct op de hoogte bent van relevante ontwikkelingen.

De Zorgmonitor richt zich op relevante bronnen

Wij monitoren een breed scala aan stakeholders: de Tweede en Eerste Kamer, de Rijksoverheid, politieke partijen, patiëntenorganisaties, zorgkoepels en andere voor u relevante partijen. Op deze manier ontvangt u niet alleen informatie over het wetgevingstraject, maar ook van belangrijke stakeholders die zich hierover uitspreken en invloed uitoefenen op de parlementaire agenda. Voor een vast bedrag per maand.

“De snelle berichtgeving en overzichtelijke samenvattingen van de Zorgmonitor zorgen ervoor dat ik direct op de hoogte ben van wat er speelt. Doordat mijn beleidscollega’s zelf ook aangesloten zijn, ben ik niet langer de spil van informatie, en kan ik mij focussen op strategische zaken.”

Wepublic

Wepublic biedt digitale oplossingen die organisaties helpen slimmer te werken en beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Oplossingen die ontzorgen en altijd voldoen aan de hoogste eisen: snel, relevant en overzichtelijk. Producten zoals we het zelf zouden willen hebben en die werk uit handen nemen. Met liefde en aandacht ontwikkeld. Onmisbaar voor public affairs- en communicatieprofessionals.

Download eenvouding en vrijblijvend onze onepager om meer te leren over de zorgmonitor.

Robin Zwemmer

Head of Operations (SIM)
[email protected]
06 30830745

“Een belangrijk onderdeel van ons offertetraject is de vrijblijvende proef. Zo ontdekt u welke functionaliteiten de Zorgmonitor te bieden heeft, terwijl wij leren welke onderwerpen u interessant vindt. Wilt u starten een vrijblijvende proefperiode? Neem dan contact met mij op.”