Europese monitor: altijd in verbinding met Europa

De Europese monitor van Wepublic is dé manier om geïnformeerd te blijven over Europese ontwikkelingen. Europa is een dynamisch speelveld waarin belangrijke beslissingen worden genomen. Inzicht krijgen in wat er speelt op Europees niveau is daarom van extra belang. Zo bent u altijd op de hoogte bent van de laatste Europese ontwikkelingen en staat u niet meer voor verassingen.

Waarom is Europa relevant voor mij?

Europa beïnvloedt ons dagelijks leven onder andere via ons werk, onze gezondheidszorg, reizen, veiligheid, consumentenkeuzes en sociale rechten. Wat zijn hier de gevolgen van? En welke vorm neemt Europa aan in onze steden en regio’s? Dit zijn allemaal vraagstukken die voor uw organisatie relevant kunnen zijn. 

Wij zorgen er daarom voor dat u op de hoogte wordt gehouden op de voor u relevante zaken. Het Europees Parlement, de Europese Commissies, de Raad van Ministers, de Europese Raad en andere relevante organisaties. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen op Europees niveau en mist u geen relevante informatie.

Europa is ver weg

De afstand tussen Europa en lokale burgers is nog nooit zó groot geweest.

Wij brengen Europa dichtbij

Met onze Europese monitor ben je direct geïnformeerd over alles wat in Europa gebeurd.

Belangrijke Europese thema's

De toekomst van Europa ligt voor een groot deel bij de besluiten die in Brussel worden genomen. Bestrijding van de klimaatverandering, bescherming van het milieu, landbouw, terrorismebestrijding, privacy, en het bevorderen van mensenrechten. Maar ook thema’s zoals handel en de interne markt zijn voor Nederland als exportland allemaal belangrijke Europese onderwerpen, die onze adviseurs nauw op de voet zullen volgen.

Ik wil een gratis proef!

Hoe word ik geïnformeerd?

Nooit te veel informatie
Een té volle mailbox zorgt er voor dat u toch informatie kunt missen. Bij ons kunt u zelf kiezen over welke onderwerpen u informatie wilt, van welke stakeholders u informatie wilt ontvangen en of u direct op een alert wilt ontvangen, of dat een dagelijks of wekelijks overzicht voldoende is.

Slimme combinatie van mensenwerk & IT
U mist niets, daar zorgen onze adviseurs voor. Wij maken van elk bericht een samenvatting met relevante politieke informatie. U kunt vertrouwen op onze berichten, en hoeft niet meer zelf informatie te zoeken.

Niet alleen de overheid en politiek zijn belangrijk
Wij monitoren meer dan honderd bronnen in Europa. Niet alleen het Europese Parlement en de Europese Commissie zijn belangrijk. Wij houden ook Nederlandse europarlementariërs, stakeholders, denktanks en andere organisaties voor u in de gaten. Zo bent u altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Er is zó veel meer informatie beschikbaar
Europa is een informatie-oerwoud. Commissie, Parlement en stakeholders publiceren in een week duizenden documenten, persberichten en aankondigingen. Wij temmen die informatiestroom voor u, zodat u tijd overhoudt voor belangrijk werk!