Europese Monitoring

Altijd in verbinding met Europa

De Europese monitor van Wepublic is dé manier om geïnformeerd te blijven over Europese ontwikkelingen. Europa is een dynamisch speelveld waarin belangrijke beslissingen worden genomen. Inzicht krijgen in wat er speelt op Europees niveau is daarom van extra belang. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste Europese ontwikkelingen en staat u niet meer voor verassingen.

Waarom is Europa relevant voor mijn organisatie?

Europa beïnvloedt ons dagelijks leven onder andere via ons werk, onze gezondheidszorg, reizen, veiligheid, consumentenkeuzes en sociale rechten. Wat zijn hier de gevolgen van? En welke vorm neemt Europa aan in onze steden en regio’s? Dit zijn allemaal vraagstukken die voor uw organisatie relevant kunnen zijn. 

De toekomst van Europa ligt voor een groot deel bij de besluiten die in Brussel worden genomen. Bestrijding van de klimaatverandering, bescherming van het milieu, landbouw, terrorismebestrijding, privacy, en het bevorderen van mensenrechten. Maar ook thema’s zoals handel en de interne markt zijn voor Nederland als exportland allemaal belangrijke Europese onderwerpen, die onze adviseurs nauw op de voet zullen volgen.

Vraag een gratis proef aan!

  Hoe word ik geïnformeerd?

  Nooit te veel informatie
  Een té volle mailbox zorgt er voor dat u toch informatie kunt missen. Bij ons kunt u zelf kiezen over welke onderwerpen u informatie wilt, van welke stakeholders u informatie wilt ontvangen en of u direct op een alert wilt ontvangen, of dat een dagelijks of wekelijks overzicht voldoende is.

  Slimme combinatie van mensenwerk & IT
  U mist niets, daar zorgen onze adviseurs voor. Wij maken van elk bericht een samenvatting met relevante politieke informatie. U kunt vertrouwen op onze berichten, en hoeft niet meer zelf informatie te zoeken.

  Niet alleen de overheid en politiek zijn belangrijk
  Wij monitoren meer dan honderd bronnen in Europa. Niet alleen het Europese Parlement en de Europese Commissie zijn belangrijk. Wij houden ook Nederlandse europarlementariërs, stakeholders, denktanks en andere organisaties voor u in de gaten. Zo bent u altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen.

  Er is zó veel meer informatie beschikbaar
  Europa is een informatie-oerwoud. Commissie, Parlement en stakeholders publiceren in een week duizenden documenten, persberichten en aankondigingen. Wij temmen die informatiestroom voor u, zodat u tijd overhoudt voor belangrijk werk!

  Welke bronnen monitoren wij?

  Wij zorgen er daarom voor dat u op de hoogte wordt gehouden op de voor u relevante zaken. Het Europees Parlement, de Europese Commissie, de Raad van Ministers, de Europese Raad en andere relevante organisaties. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen op Europees niveau en mist u geen relevante informatie.

  Geïnteresseerd geraakt?
  Test de Europese Monitor op proef!


   Wepublic

   Wepublic biedt digitale oplossingen die organisaties helpen slimmer te werken en beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Oplossingen die ontzorgen, en altijd voldoen aan de hoogste eisen: snel, relevant en overzichtelijk. Producten zoals we het zelf zouden willen hebben, en die werk uit handen nemen. Met liefde en aandacht ontwikkeld. Onmisbaar voor public affairs- en communicatieprofessionals.

   Monitoren per onderwerp

   Gemeentemonitor
   Op maat gemaakt voor gemeentes, voor een aantrekkelijke prijs. Meer dan 20 modules om uit te kiezen! Lees meer ❯

   Zorgmonitor
   Ontwikkeld mét en vóór partijen uit de zorg. Met onze specialistische Zorgmonitor bent u altijd op de hoogte. Lees meer ❯

   Europa
   Blijf in verbinding met Europa met onze Europese monitor. Wij houden alle beleidsterreinen voor u in de gaten. Lees meer ❯

   Verkiezingen TK2021
   De verkiezingen staan om de hoek. Voor één vaste prijs bent u compleet geïnformeerd over de Tweede Kamerverkiezingen. Lees meer ❯

   Onze andere tools

   Issue Tracker
   De Issue Tracker geeft diepgravend inzicht in de ontwikkelingen rondom één specifiek issue.

   Stakeholder Engagement Tool
   De app die stakeholdermanagement gemakkelijk maak

   Contactgegevens

   De Stakeholder Intelligence Monitor is een product van Wepublic | Communicatie, Reputatie, Public Affairs.

   Wepublic BV
   Herikerbergweg 193
   1101CN Amsterdam

   [email protected]
   06 30 41 32 62