Vraag nu een demo aan!

Stakeholder Intelligence Monitor: weet wat er speelt

Met de Stakeholder Intelligence Monitor (SIM) ontvangt u op maat politieke en maatschappelijke updates. Inclusief duiding door onze experts. Abonneer per onderwerp, ongeacht het aantal gebruikers. Daarmee houdt u tijd over en grip op de buitenwereld.

De SIM ontzorgt

Nieuwe regels, Kamervragen of wetten lijken uit het niets te ontstaan. Hoe temt u de politieke en maatschappelijke werkelijkheid? Hoe blijft u op een overzichtelijke manier op de hoogte van relevante informatie? Snel inzicht hebben in wat er speelt in de buitenwereld is van strategisch belang in een constant veranderend speelveld.

Wij geloven dat wanneer u beter geïnformeerd bent, u betere keuzes kunt maken. Met onze slimme (parlementaire) monitor heeft u toegang tot meer dan 750 lokale, nationale en Europese politieke bronnen. Op basis van uw voorkeuren filteren én duiden Wepublic adviseurs de informatie direct voor u. Zo heeft u altijd alle informatie, voorzien van professionele inzichten, up to date en op tijd, om goed beslagen ten ijs te komen.

Vraag een gratis proef aan!

  Hoe word ik geïnformeerd?

  Nooit te veel informatie
  Een té volle mailbox zorgt er voor dat u toch informatie kunt missen. Bij ons kunt u zelf kiezen over welke onderwerpen u informatie wilt, van welke stakeholders u informatie wilt ontvangen en of u direct op een alert wilt ontvangen, of dat een dagelijks of wekelijks overzicht voldoende is.

  Slimme combinatie van mensenwerk & IT
  U mist niets, daar zorgen onze adviseurs voor. Wij maken van elk bericht een samenvatting met relevante politieke informatie. U kunt vertrouwen op onze berichten, en hoeft niet meer zelf informatie te zoeken.

  Niet alleen de overheid en politiek zijn belangrijk
  Wij monitoren meer dan honderd bronnen in Europa. Niet alleen het Europese Parlement en de Europese Commissie zijn belangrijk. Wij houden ook Nederlandse europarlementariërs, stakeholders, denktanks en andere organisaties voor u in de gaten. Zo bent u altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen.

  Er is zó veel meer informatie beschikbaar
  Europa is een informatie-oerwoud. Commissie, Parlement en stakeholders publiceren in een week duizenden documenten, persberichten en aankondigingen. Wij temmen die informatiestroom voor u, zodat u tijd overhoudt voor belangrijk werk!

  Welke bronnen monitoren wij?

  Wij houden de belangrijkste politieke stakeholders, zoals de Rijksoverheid en de Tweede Kamer in de gaten. Ook houden we andere belangrijke stakeholders, zoals de vakbonden en werkgeversorganisaties, belangrijke adviseurs van het kabinet zoals het CPB en PBL en nog 750 andere primaire bronnen in de gaten. Zo heeft u alle informatie altijd bij de hand, worden u en uw collega’s ontzorgd en houd u tijd over voor de werkzaamheden die er echt toe doen.

  Geïnteresseerd geraakt?
  Test de Stakeholder Intelligence Monitor op proef!

  Gijs Petter

  Head of Operations (SIM)
  [email protected]
  06 30 41 32 62

  “Een belangrijk onderdeel van ons offertetraject is de vrijblijvende proef. Zo ontdekt u welke functionaliteiten de Stakeholder Intelligence Monitor te bieden heeft, terwijl wij leren welke onderwerpen u interessant vindt. Wilt u starten een vrijlijvende proefperiode? Neem dan contact met mij op.”

   Wepublic

   Wepublic biedt digitale oplossingen die organisaties helpen slimmer te werken en beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Oplossingen die ontzorgen, en altijd voldoen aan de hoogste eisen: snel, relevant en overzichtelijk. Producten zoals we het zelf zouden willen hebben, en die werk uit handen nemen. Met liefde en aandacht ontwikkeld. Onmisbaar voor public affairs- en communicatieprofessionals.